Results 1 to 5 of 5

Thread: soft mod boot.elf won't be recognized and doesn't load

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    soft mod boot.elf won't be recognized and doesn't load

    hi to all...too bad i came to this forum too late, i have alredy done a couple of things which you don't suggest...like formatting my wii after a softmod procedure went bad...now when i try to put the SD back again it won't recognize it contents, it shows only a "?" and the pop up windows won't come up, so i cannot start to install HomeBrew Channel...
    any guess?

    i have a 3.4E PAL Wii

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Göttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 710 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    you are actually following a guide from here right now ? maybe you want to make your way through with the softmod any wii guide (link below) as it has several options to load the hackmii installer.

    good luck

    <--suggestions helped? press Thanks

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    i'll have a look tnx

  4. #4
    New Member becksterorange's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Arkansas
    Posts
    411
    Thanks
    28
    Thanked 55 Times in 49 Posts
    Is your sd card formatted as FAT32?
    Wii 4.1U - cIOS38 rev17 - 500gbHDD - Wiiflow 2.1 - uLoader 5.1 - Wimc 1.0.9 - Priiloader 0.5 - boot2 - gamecube launcher 2.0 - cMIOS rev3

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    15
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    yes it is...i used sd formatter...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •