Results 1 to 6 of 6

Thread: moded 3.4 works but everytime i start wii it go's to preloader menu help wat i do wro

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    moded 3.4 works but everytime i start wii it go's to preloader menu help wat i do wro

    moded 3.4 works but everytime i start wii it go's to preloader menu help wat i do wrong im this is my first time moding

  2. #2
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,187
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    You can't install preloader on 3.4. You need to update to 4.1, then install priiloader.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    when i was doing it i did i followed all instructions as best as i could wii works fine all apps work all games but it always starts in preloaders menu first option is to go back to system menu thats how i start the wii

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,578 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Sure you are not talking about bootmi loading when you start the console?
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  5. #5
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,187
    Thanks
    307
    Thanked 9,584 Times in 2,974 Posts
    Blog Entries
    15
    You must be on something other than 3.4, preloader will give an error loading the system menu 3.4.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    21
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    you can change the settings in priloader to startup into wii system menu....sounds like thats your problem

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •