Results 1 to 6 of 6

Thread: nba live 08 won't load or freezes at the start.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    66
    Thanks
    16
    Thanked 1 Time in 1 Post

    nba live 08 won't load or freezes at the start.

    hi everyone, jsut borrowed the nba live 08 at blockbuster and copy it immediately at my hd. i'm using usbloadergx, when i click the image to start to play it freezes at the warning page where you must have adequate space to play. i tried changing the game sttings like video mode=autopatch,forced ntsc, set the ios to 223 then back it to 249. but still not working. anyone having the same problem and was able to fix it? pls help.

    thanks...for reading my post.

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Göttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 709 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    which cios you have installed? 249 rev 17 is recommended
    also a different loader maybe helps, see below for wiiflow

    <--suggestions helped? press Thanks

  3. 1 User Says Thank You vinatec For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    66
    Thanks
    16
    Thanked 1 Time in 1 Post
    im using the rev 14.

  5. #4
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Göttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 709 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    How to setup cIOS
    or have a look below, getting wanin and hermes cios through wad.

    <--suggestions helped? press Thanks

  6. #5
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    66
    Thanks
    16
    Thanked 1 Time in 1 Post
    thanks for ur quick responsed i have solve the problem....i patched the iso using the iso patcher and set the video mode to disc default. now its working...we'll see how it goes from there.....

    again thanks.

  7. #6
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Göttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 709 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    cool good job.
    have fun

    <--suggestions helped? press Thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •