Results 1 to 3 of 3

Thread: Big problem with loadmii

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Big problem with loadmii

    Hopefully someone can help. I have had my wii softmodded for a while now and decided i wanted to set the usb loader gx to autoboot. I have preloader 0.29 installed and went in and changed the autoboot to file and return to preloader. I went to restart it and it has gone downhill from there. First it does not load, I will get a black screen. Once I hit a button it goes to the loadmii screen...which i dont even remember installing. This is the only place I can navigate from. I want to set it back, or somehow get rid of loadmii, but have no clue how. I can get into the app folder and get to the usb loader and get to the games, but thats not the way I want to do it. I cant get to the system menu at all. If I try to get to homebrew, preloader or wads, I get exception DSI, code dumps and another dump and all I can do is hit reset. Can anyone steer me in the right direction???

  2. #2
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Marysville,WA
    Posts
    509
    Thanks
    24
    Thanked 78 Times in 72 Posts
    access priiloader, hold down reset while powering on, then change settings back to system menu. I suspect you installed the loadmii boot.dol by mistake

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    nevermind....after about an houur and posting this i found it 2 seconds later....hold don power and reset

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •