Results 1 to 4 of 4

Thread: some games playing and some are not?

  1. #1
    New Member karin1978's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    CANADA ... EH!
    Posts
    54
    Thanks
    17
    Thanked 2 Times in 1 Post

    some games playing and some are not?

    I modded my Wii 7 months ago using shadows " Softmod for ANY 4.2 Wii!" with usb loader GX on 1TB western digital HDD and everything worked fine until about a month ago when, I would say half of my games do not work anymore?

    If I pick the game it just goes to a black screen and locks up..I have to hold the power on the console until it turns off.

    not sure why they stopped working whether or not I need to upgrade software or a glitch with the HDD and need to take the games off and and reload them?

    Thanks for all the help in advance..
    Don`t forget to click THANKS if the post was helpful !

    Karin

    System menu 4.2u (shadows tutorial)/ Bootmii IOS - Priiloader 0.3 rev48 / Usb loaderGX - 1TB Western Digital HDD

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Try copping one of them again that isn't working and see if it will play. That should answer your question. I had to do that before myself.

  3. #3
    Junior Member unrealtron's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Venezuela
    Posts
    791
    Thanks
    45
    Thanked 150 Times in 122 Posts
    what games did you try loading?




    If I did help you, click on the thanks button , itīs free
    How to play out of region games (disc playing) Neogamma
    uLoader Priiloader

  4. #4
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    All most every time someone says they have this problem it ends up being the hard drive. Basically, If it was working and now it's not without any softmod changes then it's a problem with the hard drive.
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •