Results 1 to 2 of 2

Thread: Having trouble with Harry potter

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    54
    Thanks
    17
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Having trouble with Harry potter

    Hi guys

    My wii Is hard modded with a d2pro
    And Harry potter Lego works fine.

    Wii is also softmoded on 4.1e but it won't
    Load with gx loader it goes through
    The title and nun chuck needed but then
    It just goes black.
    Had a look at prob games and they say
    Put ios 56 in . Done that but still the
    Same..
    Any ideas guys
    Ta

  2. #2
    Member
    WiiHacks Staff
    Moderator

    Virtual Welcome Agent
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    vinatec's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    G÷ttingen, Germany
    Posts
    1,903
    Thanks
    266
    Thanked 710 Times in 543 Posts
    Blog Entries
    1
    Hi canta
    have you tried turn it off and on again.
    no just kidding.

    could be some cIOS issue, have you installed hermes cios aside from wanins 249 cios?
    try to play with the settings in gx for that game, like the cios it loads from, try 222 if you have installed it properly
    no? see below how to push in hermes and wanin cios using wadmanager
    good luck

    edit: also a recent syscheck could help, cause you are putting stuff up and off again all the time

    <--suggestions helped? press Thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •