Results 1 to 6 of 6

Thread: Ios question ?

  1. #1
    New Member ddking67's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    57
    Thanks
    17
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Ios question ?

    Hi,

    i reccently did a syscheck on my wii and i was reading it I'm not that mush of a wii wiz so i really dont know mush so can anyone please tell me if I am missing anything or if i need to add anything thanks.


    sysCheck v1.6.3 by Double_A (original by Erik Spyder)

    Region: NTSC-U
    The system menu v417 is running under IOS58 (rev 6175)
    Hollywood v0x11
    Console ID: 57523540
    Boot2 v3
    Found 85 titles
    Found 23 IOS on this console
    Found 9 IOS Stubs on this console

    IOS (revision),IOS Stub,Trucha Bug,ES Identify,Flash Access,NAND Access,Boot2 Access,USB 2.0
    IOS4 (rev 65280),Yes,?,?,?,?,?,?
    IOS9 (rev 521),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disabl ed,Disabled
    IOS10 (rev 768),Yes,?,?,?,?,?,?
    IOS11 (rev 256),Yes,?,?,?,?,?,?
    IOS12 (rev 12),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disable d,Disabled
    IOS13 (rev 16),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disable d,Disabled
    IOS14 (rev 263),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disabl ed,Disabled
    IOS15 (rev 523),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disabl ed,Disabled
    IOS16 (rev 512),Yes,?,?,?,?,?,?
    IOS17 (rev 518),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disabl ed,Disabled
    IOS20 (rev 256),Yes,?,?,?,?,?,?
    IOS21 (rev 525),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disabl ed,Disabled
    IOS22 (rev 780),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disabl ed,Disabled
    IOS28 (rev 1293),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS30 (rev 2816),Yes,?,?,?,?,?,?
    IOS31 (rev 3092),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS33 (rev 2834),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS34 (rev 3091),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS35 (rev 3092),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS36 (rev 3351),No,Enabled,Enabled,Disabled,Enabled,Disabled ,Disabled
    IOS37 (rev 3612),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS38 (rev 3610),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS50 (rev 5120),Yes,?,?,?,?,?,?
    IOS51 (rev 4864),Yes,?,?,?,?,?,?
    IOS53 (rev 5149),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS55 (rev 5149),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS58 (rev 6175),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS60 (rev 6174),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS61 (rev 4890),No,Disabled,Disabled,Disabled,Disabled,Disab led,Disabled
    IOS249 (rev 17),No,Enabled,Enabled,Disabled,Enabled,Disabled,E nabled
    IOS250 (rev 65535),No,Enabled,Enabled,Disabled,Enabled,Disable d,Enabled
    IOS254 (rev 65281),No,?,?,?,?,?,?


    Report generated on 2010/08/24.
    daking

  2. #2
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    You are missing IOS56 and 57. Looks okay other then that.
    Damn I suck!!!!

  3. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  4. #3
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    You have everything you need. You should patch ios60 with dop-mii, and be sure you have priiloader installed.
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  5. 1 User Says Thank You mauifrog For This Useful Post


  6. #4
    New Member ddking67's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    57
    Thanks
    17
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi,

    thanks a lot to both of you i have just succesfully installed ios 56, 57 latest version and patched my ios 60 i can now install preloader. Also sorry if this might be off of topic but i just bought a 2gb sd card sandisk recommended by you guys and when i plug it in the first time into my laptop it reads it fine but the second time it won't detect it so is anyone having the same problem or am i alone?
    daking

  7. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,497
    Thanks
    1,859
    Thanked 4,332 Times in 3,633 Posts
    Blog Entries
    5
    Make sure it's firmly seated; my Dell at times can be finicky about the insertion of the card, which of course has a direct bearing on detection of said card.

  8. #6
    New Member ddking67's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    57
    Thanks
    17
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi nigstah,

    in coincadence i am using a dell laptop inspiron to be precise but sorry if i never mentioned this from before but its not just my dell laptop its the same thing on a hp computer. Also i mentioned this above that it reads it one time then the second time it doesnt recognize it.
    daking

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •