Results 1 to 9 of 9

Thread: WIIWARE from SD HEEELP

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    WIIWARE from SD HEEELP

    ok si u just setup my WII (4.3) softmod, im trying to load WIIWARE wads from a SD. I followed a tutorial but basicaly i copied my NAND to sd,installed triiforce, installed the WAD (world of goo) and when i load the wad in triiforce the screen turns green and then straight to black. I am really a noob i have about 2 days experience with the wii period. Why does the wad not load correctly? i tried another wad but it does mostly the same result

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,752
    Thanks
    1,900
    Thanked 4,403 Times in 3,692 Posts
    Blog Entries
    5
    There are tutorials on this and SNEEK as well (try the search bar).

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i tried a few with no luck (as i meantioned in my first post) and that link you posted earlier was for a usb loader for games right? im trying to load .wad games not iso's

    heres the tut i followed:
    How To: Use NAND Emulation on the Wii | r3dux.org
    Last edited by Mazdaspeed6; 08-19-2010 at 05:58 PM.

  4. #4
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,304 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    like its been said....you can use

    • triiforce
    • Sneek
    • Iso Forwarders
    • uLoader

    each one has a guide

  5. #5
    New Member Baatobaat's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    152
    Thanks
    8
    Thanked 32 Times in 31 Posts
    make sure u have cios 38 rev 37 installed!!!
    higher revs wont work!!
    search for waninkoko's installer

    i have triiforce running on my 4.3 off a usb hdd works perfect.

    btw, u could just install the wad with WAD Manager, then go to wii settings, data managment channels, and move the game to your sd
    now u can play it when in wii menu u click sd icon!!

  6. #6
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Baatobaat:
    how do i know what rev i have installed?

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Cile View Post
    like its been said....you can use

    • triiforce
    • Sneek
    • Iso Forwarders
    • uLoader

    each one has a guide
    btw i tried uloader, im trying to run WAD files ie wiiware games NOT iso's reread my original post..im pretty sure iso forwarders have nothing to do with that

  8. #8
    New Member Baatobaat's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    152
    Thanks
    8
    Thanked 32 Times in 31 Posts
    for wad files uloader is perfecT!!!!!!!!!!

    create a floder on your SD so it looks like this

    SD:/nand/install
    place the wads in that folder and start uloader

    Quote Originally Posted by Mazdaspeed6 View Post
    Baatobaat:
    how do i know what rev i have installed?
    just install the one i told u to and youll have that one, for uloader though rev20 also works great
    Last edited by Krank; 08-21-2010 at 09:19 PM. Reason: merge double
    press THANKS , it brightens my day


    -- 4.3E,Drivekey,rev20b,hermes v5 using:CFGUSBLoader,Uloader,WIIMC,Snes9xGX,FCEUltra GX,Wii64,ScummVM,Opera,HBC,HBB : USB : 1TB FAT Partition

  9. #9
    New Member wiiLike2Hacks's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    253
    Thanks
    26
    Thanked 55 Times in 33 Posts
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by Mazdaspeed6 View Post
    btw i tried uloader, im trying to run WAD files ie wiiware games NOT iso's reread my original post..im pretty sure iso forwarders have nothing to do with that
    These guys know what they're talking about, so I wouldn't direct any one to "reread" your original post. You've obviously followed a guide that does not come from Wiihacks -- so, as already mentioned, search for those guides. If you find yourself not wanting to search, check out the Triiforce link in my sig. It works PERFECTLY, if you follow it exactly. As you only have two days experience to all this, I recommend you to a look at this and this to learn some valuable information.

    -Wii Menu 4.2U / DARKCORP v1.1 / BootMii as boot2 / Preloader v0.30-
    -USB HDD / Wiiflow 2.0 / Triiforce / VC Image-Pack / cIOS Wads-
    Support WiiHacks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •