Results 1 to 7 of 7

Thread: ERROR! (ret = -1029) with 4.3U

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    ERROR! (ret = -1029) with 4.3U

    i try to install the custom channel and get this error ERROR! (ret = -1029) on my new softmod wii 4.3U. can someone help me on this?
    I am using Wad Manager 1.5
    thanks

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    1029:
    Wad Install Error Most likely have cIOS 37 (or other outdated/incorrect IOS) still installed. Memory might be full. Wad may be corrupt (patched/injected incorrectly).

    Q. How do I fix this Error?
    A. Fix it by uninstalling IOS249 (use AnyTitleDeleter) if you have it installed. Try using Custom Wad Manager, as some cIOS may be incompatible with the normal Wad Manager. Try a different wad.


    fresh from the error code index.

    edit: what exactly are you trying to do btw?

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    well this is a new wii 4.2 and i accidently upgrade to 4.3U... no problem, i am able to soft mode and working fine with wiiflow and HD. I just want to install my custom wii channel. I did format the wii before softmod with 4.3 so the Memory is not Full.

    Uninstall ios249... I don't know how to do that on 4.3U...

    where do i get Custom Wad Manager?

    Thanks

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    alright.... ios 249 is what you use to run back up games so deleting that might be a bad idea. If you're talking about installing system menu themes then that's a horrible idea unless you have bootmii as boot2 with a nand backup. Again... what are you trying to do?

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    NO, i don't have boot2 install and NAND backup, i have bootmii ios installed.

    what i try to do is install the "wii game channel" (as .wad) to empty channel. this is a short cut to load up game rather than go through Wii flow

    Thanks

  6. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,594
    Thanks
    1,874
    Thanked 4,355 Times in 3,652 Posts
    Blog Entries
    5
    Say there, buddy --- what guide are you following --- it sure ain't one of ours.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    no, i did not use the guide from here... i got from wiiso. it is very much similar excep the ModPack are different. should i reformat the wii and try to use the guide from here?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •