Results 1 to 2 of 2

Thread: newbie help me make a descent title for this thread

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    22
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    newbie help me make a descent title for this thread

    i modded my wii many months ago and it has been working fine. a few days ago i started getting the message "IOS 249 rev9 or later is required" whenever i tried to access my wiiflow. usually if i unplugged my wii and plugged it back up it work start working again.that is no longer the case. i dowloaded a i downloaded cIOS rev14 but when i went to install it my homebrew channel was gone. i don't know if my kids did something to change the wii but i thought i had version 4.2U but when i checked my system it says i have 4.3U. i looked for ways to install the homebrew channel but could not find something i could really understand. any help would be appreciated. thanks.

  2. #2
    New Member summersyn's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    West Coast, CA
    Posts
    511
    Thanks
    70
    Thanked 148 Times in 125 Posts
    Blog Entries
    1
    It sounds like someone updated your wii to the dreaded 4.3 SM. You said you had it softmodded before. This should be able to help then.
    http://www.wiihacks.com/recommended-...s-4-3-wii.html
    Otherwise, you can follow this guide.
    http://www.wiihacks.com/recommended-...mod-guide.html
    Give credit where credit is due. If it helps you, click "thanks" on ANY guide I link.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •