Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: Problems started when was in Wii setting

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    66
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problems started when was in Wii setting

    when i enter the wii setting.. problems started.. my wii remote is not working when i enter the wii setting.. or it give a black screen when i entered the wii setting.. Please help me to solve my problem..

  2. #2
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Have you got The internet Channel?
    What happens when you go into that?


  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    66
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    the "hand" from the wii remote disappeared. and it hang in the wii setting.. ans No, i do not have the internet channel... even when i try to do an internet connection(wireless), the wii is hang..

  4. #4
    New Member renke_uk's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    North Yorkshire - UK
    Posts
    491
    Thanks
    4
    Thanked 108 Times in 95 Posts
    what you done to your wii so far?
    SoftMod Essentials:- CFG USB Loader FAT32 --- Wii Game Manager

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    66
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    nothing much.. i update my system menu to 4.1.. that all..

  6. #6
    New Member renke_uk's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    North Yorkshire - UK
    Posts
    491
    Thanks
    4
    Thanked 108 Times in 95 Posts
    so you haven' t soft modded it then? just update via a game disc?
    SoftMod Essentials:- CFG USB Loader FAT32 --- Wii Game Manager

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    66
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    no, is already soft mod.. i just updated the system menu to 4.1..

  8. #8
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,578 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by kefen18 View Post
    no, is already soft mod.. i just updated the system menu to 4.1..
    Using a disk or an app to update with?
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    66
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i used the firmware updater 4.1 to update.. that all..

  10. #10
    Junior Member streamlinehd's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    East Coast, USA
    Posts
    1,369
    Thanks
    114
    Thanked 557 Times in 377 Posts
    Blog Entries
    3
    Did you install IOS60 v6174 before updating your system menu? What happens when you try to enter one of the other channels?

    Try to access the settings menu in maintenance mode. To enter maintenance mode at the health screen press and hold + - together until the system menu comes up. Then try to access settings menu and let me know what happens.
    Last edited by streamlinehd; 08-10-2010 at 10:54 AM.
    Cogita ante salis
    If you're happy with the help I provided, don't forget to hit my thanks button


Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •