Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: usb loader gx failed

  1. #11
    New Member mobsan's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    21
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Hi,

    When ever I lanch Usbloader gx and it formats to WBFS. It runs prefectly but when i go to put a game in the hdd, in th ehomebrew channel the HDD doesn't show up nor does the Usbloader. I know that the Usbloadergx thing must always stay in the HDD.

    Thanks

  2. #12
    Junior Member thatfloorguy's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ohio
    Posts
    1,119
    Thanks
    313
    Thanked 198 Times in 167 Posts
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by mobsan View Post
    Hi,

    When ever I lanch Usbloader gx and it formats to WBFS. It runs prefectly but when i go to put a game in the hdd, in th ehomebrew channel the HDD doesn't show up nor does the Usbloader. I know that the Usbloadergx thing must always stay in the HDD.

    Thanks
    You install the app for GX from the homebrew channel, after that you will have a channel/forwarder on your screen. You will not need to go to HB everytime. You only need to format your HDD once. Check the link in my sig for Gen3sf's tutorial on how to properly do this.
    4.2U / Priiloader / CiosX d2x v6/1TB WD fat32/Wiiflow r415
    ---------------------------------------------------
    Softmod any 4.2 Wii

    Playing Games from USB

    NSMB level editor (Reggie)

    WiiFlow

    Problematic Games?

    Custom Game Channels


  3. #13
    New Member mobsan's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    21
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    !!!Thanks alot man!!!

  4. #14
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    UK
    Posts
    11
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Us same happend 2 me BUT I FIXED IT

    I played mario kart for a few days but one day i loaded it it said the error (exception dsi occured)

    so i took my sd card out and tried it worked







    Quote Originally Posted by mrvibes View Post
    i was wondering if someone could give me some advice please.

    I softmodded my wii last week using these instructions http://www.wiihacks.com/recommended-...y-4-2-wii.html

    all worked brilliant and i was enjoying playing my games via usb loader gx. However yesterday i tried to run an iso i had downloaded "monster hunter tri" (as my copy is scratched ) and my wii crashed. Now whenever i try to run the usb loader gx i get a black screen with the following info:-

    exception (dsi) occurred!
    Gpr00 000000000 gpr08 etc etc
    gpr01 80fb0438 gpr09 etc etc
    gpr01
    etc etc

    stack dump
    80b96c84 --> etc etc

    code dump
    80b96c84: Etc etc

    i have tried updateing homebrew channel to latest version, i have also tried deleting config on sd card. Then i tried reinstalling everything on sd card. I have also formatted externall harddrive and re partitioned half fat32 half ntsf.

    I am new to all of this and i will be the first to admit i do not know what i am doing. I hope i have posted this in the correct place. Thanks in advance to anyone that can shed some light on my problem. By the way wii is pal 4.2e if i have missed any info i am sorry.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •