Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem with Triiforce

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Problem with Triiforce

    I can't get my game .wads to show up on Triiforce. When I load it up I will see the games on my nand that I had bought before I hacked the wii, but the new ones I added will not show up. When I open up the nand on my sd card with showmiwads I can see them there. What could be the problem?

  2. #2
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    If you are following the Triiforce guide that would have been a good place to ask this. Are you sure it isn't just not showing you the game covers for those games?
    Damn I suck!!!!

  3. #3
    New Member wiiLike2Hacks's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    253
    Thanks
    26
    Thanked 55 Times in 33 Posts
    Blog Entries
    3
    Like Krank said, are you sure they're just not missing cover art? If the games show up on the emulated nand via showmii on your PC, then they should definitely show up in Triiforce. Be sure the contents of your "nand" folder (should be eight items) are in the root of your SD card, prior to launching Triiforce on your Wii.

    -Wii Menu 4.2U / DARKCORP v1.1 / BootMii as boot2 / Preloader v0.30-
    -USB HDD / Wiiflow 2.0 / Triiforce / VC Image-Pack / cIOS Wads-
    Support WiiHacks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •