Results 1 to 9 of 9

Thread: Bootmii as ios is not loading!

  1. #1
    New Member Yurelvis123's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Exclamation Bootmii as ios is not loading!

    I rarely use bootmii, but after I downloaded the wii sistem menu black theme, it just won't load! I select the "load bootmii" button in the homebrew channel. I can see the menu image flashes, but them the wii reset! if the problem is with my wii menu theme, is there anyway to uninstall? I want to make a NAND backup to play WADs via ISO.

    Please, help!

    Click here to level up my card!


    4.2U - cIos38 rev17 - USB Loader GX - Wii Sistem Menu Black Theme

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,187
    Thanks
    2,203
    Thanked 2,573 Times in 2,009 Posts
    Blog Entries
    2
    Unplug the gamecube controller until it completely loads.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  3. #3
    New Member Yurelvis123's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by oddgriffin View Post
    Unplug the gamecube controller until it completely loads.
    it was the first thing i did, and the same thing hapend

    Click here to level up my card!


    4.2U - cIos38 rev17 - USB Loader GX - Wii Sistem Menu Black Theme

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    225
    Thanks
    5
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Do you have bootmii folder on the SD or USB? I know I've removed mine.

  5. #5
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    You have to have the bootmii folder on your SD. If you don't have a backup you can use the Hackmii installer to create a new one.

  6. #6
    New Member Yurelvis123's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krafter View Post
    You have to have the bootmii folder on your SD. If you don't have a backup you can use the Hackmii installer to create a new one.
    i have re-installed the bootmii about 6 times! and yes, i have the bootmii folder

    Click here to level up my card!


    4.2U - cIos38 rev17 - USB Loader GX - Wii Sistem Menu Black Theme

  7. #7
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,187
    Thanks
    2,203
    Thanked 2,573 Times in 2,009 Posts
    Blog Entries
    2
    No other gamecube hardware plugged in, memory cards?
    Have you gotten bootmi to load before using that sd card?
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  8. #8
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,426
    Thanks
    460
    Thanked 1,092 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Do a full format on your SD card and try again. You can also try to change the boot delay in the bootmii.ini file.

    In your bootmii folder you will find a file called bootmii.ini. Open it with notepad or wordpad and edit the line with "BOOTDELAY=x" were x = seconds. If you have a # in front of BOOTDELAY=x make sure you delete it.

  9. 1 User Says Thank You Krafter For This Useful Post


  10. #9
    New Member Yurelvis123's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    7
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krafter View Post
    Do a full format on your SD card and try again. You can also try to change the boot delay in the bootmii.ini file.

    In your bootmii folder you will find a file called bootmii.ini. Open it with notepad or wordpad and edit the line with "BOOTDELAY=x" were x = seconds. If you have a # in front of BOOTDELAY=x make sure you delete it.
    it worked! thank you very much!

    Click here to level up my card!


    4.2U - cIos38 rev17 - USB Loader GX - Wii Sistem Menu Black Theme

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •