Results 1 to 10 of 10

Thread: Once I am in USB Loader I occasionally get this message error...What to do?

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    25
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Once I am in USB Loader I occasionally get this message error...What to do?

    Please see the picture attached as I sometimes get this error while trying to scroll down to play other games in USB Loader...

    What can I do to fix???

    Thanks...
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,302 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    delete the gx config files and the cover art...then load up gx see if it stacks dumps

  3. 1 User Says Thank You Cile For This Useful Post


  4. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    25
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Cile View Post
    delete the gx config files and the cover art...then load up gx see if it stacks dumps
    quick question

    where are the gx config files and the cover art (im assuming on the SD Card)
    do i delete the whole folder?

    how do i load up the gx?

    thanks you very much

  5. #4
    Senior Member Cile's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Australia
    Posts
    5,071
    Thanks
    666
    Thanked 2,302 Times in 1,226 Posts
    Blog Entries
    9
    what usb loader are you using(i assumed gx because it only gx issue lol)


    If you are using GX
    gx config files would be in config folder on sd or usb(fat32) wherever you set it.....same goes for cover art

  6. 1 User Says Thank You Cile For This Useful Post


  7. #5
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    25
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Cile View Post
    what usb loader are you using(i assumed gx because it only gx issue lol)


    If you are using GX
    gx config files would be in config folder on sd or usb(fat32) wherever you set it.....same goes for cover art
    Hey it is USB Loader GX that i am using.

    so essentially i load my SD Card into my laptop find the config folder (delete everything in it) and delete everything in Cover Art.

    Is this CORRECT?

    Thank you very much

  8. #6
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by dankduke View Post
    Hey it is USB Loader GX that i am using.

    so essentially i load my SD Card into my laptop find the config folder (delete everything in it) and delete everything in Cover Art.

    Is this CORRECT?

    Thank you very much
    yes, that is correct

  9. #7
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    25
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    okay so i deleted everything in CONFIG and ART and then i was re-downloading the images.

    However this is the error I get...looks like the same thing....what can i do to fix this.? am I just going to have to move away from USB Loader?
    Attached Images Attached Images

  10. #8
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I was having this issue and I resolved it by downloading the Cover Art from WiiTDB and creating a 2D,3D and discs directory and dumping all the images in their appropriate directories and sticking the SD/USB drive and changing the custom image path and issue resolved.

    The issue seems to stem that some cover art is partially downloaded and when usb loader tries to render the image it coredumps. Wha

  11. #9
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    71
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    I've had the same problem, if you pull out the SD card and load up the cover art folder on your PC, then look at the images as thumbnails you will see (probably the last one) is corrupt, delete that and it will work again - you can then try downloading the images again on the wii, or find them manually and put them on the card.

    Never press cancel when downloading images on USB Loader as that seems to screw it up every time.

  12. 1 User Says Thank You nintendo-wii For This Useful Post


  13. #10
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    25
    Thanks
    9
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nintendo-wii View Post
    I've had the same problem, if you pull out the SD card and load up the cover art folder on your PC, then look at the images as thumbnails you will see (probably the last one) is corrupt, delete that and it will work again - you can then try downloading the images again on the wii, or find them manually and put them on the card.

    Never press cancel when downloading images on USB Loader as that seems to screw it up every time.
    looks like that might be the trick

    i didnt have corrupt pictures...they were just half there...like half the disc image and or half the box cover would show for some of the games....so we'll see if this fixes the trick.

    thansk again.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •