Results 1 to 5 of 5

Thread: blackout ???

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    50
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    blackout ???

    Ok,so this is my friends wii and just went through these steps I did yesterday on another friends wii (4.1u)now this one went the same (4.0e) but now all the channels I installed go black when I try to use them i.e. the wad manager channel goes black after startup.I'm thinking I'm missing an ios thats causing this problem.If anyone knows what main ios should be installed to run channels please let me know!or if you ran into this problem what was done to fix it?

  2. #2
    New Member charlieboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    California
    Posts
    27
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    The List

    ........
    Last edited by Krank; 06-26-2010 at 02:38 PM. Reason: no need to copy the entire guide, just link.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    50
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    and then???
    Last edited by Krank; 06-26-2010 at 02:35 PM. Reason: Removed full Quote

  4. #4
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Sounds like you didn't restore trucha in IOS36 Or you did not properly install cIOS 38 Rev 17. Go over those steps in the guide again.
    Last edited by Krank; 06-26-2010 at 02:55 PM.
    Damn I suck!!!!

  5. #5
    New Member charlieboy's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    California
    Posts
    27
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Sorry bout that Krank...the long list I mean..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •