Results 1 to 3 of 3

Thread: USB loader not working anymore after update

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    USB loader not working anymore after update

    Please excuse me for being a total newb!!

    My son has a softmodded wii with USB loader gx on a SD card and an external hard drive for the games.

    He has just borrowed Super Mario Galaxy 2 off a friend. In order to play the game he performed a system update, now when he goes to homebrew channel and selects USB loader he just gets a black screen(and I get the tears!!!)

    Any ideas how to fix/reverse the update as I presume this has caused the problem??

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Did he updated to firmware 4.3 ?
    If so then check the forums for fixes..
    But how comes that he updated.. it says all over the net.. ''DO NOT UPDATE '' :O

  3. #3
    New Member renke_uk's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    North Yorkshire - UK
    Posts
    491
    Thanks
    4
    Thanked 108 Times in 95 Posts
    Once again - Why don't people make sure they have some sort of protection?
    Kids will be Kids and Accidents Happen
    Bootmii as Boot2 & Nand Backup or Priiloader installed with update blocks on
    SoftMod Essentials:- CFG USB Loader FAT32 --- Wii Game Manager

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •