Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: cannot get Monopoly to load via HDD

  1. #11
    New Member nissen22's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    norway
    Posts
    171
    Thanks
    3
    Thanked 16 Times in 14 Posts
    Quote Originally Posted by roelex View Post
    so whats a bad dump?
    a corrupted game iso
    wiiflow 2.2, wiiMC, hbc, gcn backup launcher 0.2, priiloader rev78, bootmii/boot2

  2. 1 User Says Thank You nissen22 For This Useful Post


  3. #12
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    QLD Australia
    Posts
    12
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    true, it was the second one i tried, from same sight, must have been same file though, i'll try a different one next time, thanx m8.

  4. #13
    New Member nissen22's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    norway
    Posts
    171
    Thanks
    3
    Thanked 16 Times in 14 Posts
    ok, tell me if it works
    wiiflow 2.2, wiiMC, hbc, gcn backup launcher 0.2, priiloader rev78, bootmii/boot2

  5. #14
    New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    QLD Australia
    Posts
    12
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Yeah, it was the iso, the new one is working fine

  6. #15
    New Member nissen22's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    norway
    Posts
    171
    Thanks
    3
    Thanked 16 Times in 14 Posts
    glad to see it went out fine
    wiiflow 2.2, wiiMC, hbc, gcn backup launcher 0.2, priiloader rev78, bootmii/boot2

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •