Results 1 to 6 of 6

Thread: 3.2 Wii SD card loads slow 9 out of 10 times and everytime I get green screen

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    3.2 Wii SD card loads slow 9 out of 10 times and everytime I get green screen

    Neogamma worked great until a few days ago. Everytime the sd card loads slow I get the green screen in neogamma no matter what game I try to load from USB drive. On the rare time it loads fast I can load a game and play. I have tried three different SD cards with the same results. Could this be Homebrew cting up? I have thought about reinstalling but it's been so long I thought I'd get some expert opinions. Thanks!
    Last edited by the1percent; 06-22-2010 at 07:39 PM.

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,213
    Thanks
    1,784
    Thanked 4,211 Times in 3,541 Posts
    Blog Entries
    5
    Your post is unfathomable. You say SD card loads slow, then in mid-description switch to USB drive, and then back to SD card. What gives? Green screen is usually a symptom of playing an out of region game. Beyond that your post offers no details (System Menu/region, games, versions, guide you followed, etc). You'll have to do better than that I'm afraid.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    Your post is unfathomable. You say SD card loads slow, then in mid-description switch to USB drive, and then back to SD card. What gives? Green screen is usually a symptom of playing an out of region game. Beyond that your post offers no details (System Menu/region, games, versions, guide you followed, etc). You'll have to do better than that I'm afraid.
    3.2u, NTSC, Mario Galaxy 1 and 2, Madden 09, Madden 10, Suer Mario Bros, Wii Sports all NTSC) I installed Homebrew months ago. I used Zelda Twilight Princess to install HomeBrew. I had GX loader for a while but now I have been using Neogamma. Again, games have all been playing on occasion. Homebrew loads the SD card and then I start neogamma. I select to load game from my external USB drive. One out of maybe 10 times it reads the SD card quickly and i have no problems playing games. the other 9 times it reads the SD card very slow and after loading the game I get a green screen. It is not a region problem.

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,213
    Thanks
    1,784
    Thanked 4,211 Times in 3,541 Posts
    Blog Entries
    5
    Still not getting it, sorry. 3.2U of yours, check; region of the games you speak of (U, E, J, K?) Then you're still saying SD card/USB HD/SD card. This a fancy way of saying a forwarder is installed and Neo Gamma is on the SD card rather than a wad (channel) install? Junkmail has an excellent thread entitled "update your softmod," go and seek it out.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks. It's just strange that it has been working fine until a few days ago. thanks for your fast replies and you taking the time.

  6. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,213
    Thanks
    1,784
    Thanked 4,211 Times in 3,541 Posts
    Blog Entries
    5
    Let me put it this way: regardless of the symptoms, sounds like your softmod is a little out of date even so. But you're welcome nonetheless.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •