Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 33

Thread: WiiFlow - Stuck at Please Wait screen

  1. #11
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Softmod Problems & Troubleshooting [GUIDE] -- SECTION 8 -- Installing a wad. You can also load the boot.dol off your SD card from HBC instead of installing a Full channel WAD install.
    Damn I suck!!!!

  2. #12
    New Member kriegmacht's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Florida, United States
    Posts
    35
    Thanks
    6
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Everything you need to know about wiiflow... http://www.wiihacks.com/software-bac...low-2-0-a.html

  3. #13
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for that.
    I went through the section 8 to load the Wiiflow StarNight Channel Forwarder-WSNF.wad and get ERROR! (ret= -1029)

  4. #14
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Check out the Error Index for that as well as solutions. Also, a lot of forwarders rely on the presence of IOS 35 in addition to this --- make sure you have it.

  5. #15
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I was able to fix the errors and load the Starnight. I now have a wiiflow channel on my wii's main menu. However, it still says please wait >.<

  6. #16
    New Member fiire's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    235
    Thanks
    16
    Thanked 76 Times in 55 Posts
    make sure your boot.dol is in one of these directories:
    SD:/apps/wiiflow/boot.dol
    SD:/wiiflow/boot.dol
    USB:/apps/wiiflow/boot.dol
    USB:/wiiflow/boot.dol


    |4.1U|Bootmii/boot2|Priiloader v.04|
    |Wiiflow 2.1 Forwarder|Triiforce MRC SS USB Forwarder|VBAgx v2.0.08|WiiMC v1.0.6|


    Create your own custom system menu theme



    IF YOU FOUND MY POST HELPFUL, PLEASE REMEMBER TO CLICK THANKS!


  7. #17
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I'm still stuck UGHHHHHHH

  8. #18
    New Member KiraX's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    55
    Thanks
    2
    Thanked 15 Times in 7 Posts
    If you have a FAT32 and WBFS partition hard drive make sure that WBFS partition is first.

    If you don`t have a partition hard drive, maybe try reformatting (with WBFS manager) and load back your games on it.
    White Wii 4.2U | cIOSX Rev19 Base 37 | BootMii-IOS | 1TB HDD | WiiFlow 1.1 r25 | PimpMyWii 1.42 | Own Custom Made NeoGamma R9 Beta 22 | Hermes v5.1 | Priiloader v0.4 Rev78 | cMIOS v5 (MIOS v10)

  9. #19
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    My hard is just one partition, or whatever is normal. It's not split is what I mean. I have it as primary and active, is that okay?

  10. #20
    New Member KiraX's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    55
    Thanks
    2
    Thanked 15 Times in 7 Posts
    Yes it is okay.

    My hard drive never had any problems with WiiFlow so I don't know what it is.
    White Wii 4.2U | cIOSX Rev19 Base 37 | BootMii-IOS | 1TB HDD | WiiFlow 1.1 r25 | PimpMyWii 1.42 | Own Custom Made NeoGamma R9 Beta 22 | Hermes v5.1 | Priiloader v0.4 Rev78 | cMIOS v5 (MIOS v10)

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •