Results 1 to 4 of 4

Thread: Help USB Loader not working and I'm not doing a wiihacks guide

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Help USB Loader not working and I'm not doing a wiihacks guide

    Everything was running fine I ran cIOS36 rev10 and now everytime I try to anything with IOS249 like in wad manager or neogamma or usb loader I just get a black screen or the wii freezes, how can I fix this?

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    You can start by following a wiihacks recommended guide. Our recommended guides do not specify Rev 10 of the cIOS. We only support our own guides, so you might want to hop to it.

    Welcome to:

    Welcome to the Ultimate Nintendo Wii Community. As with all good things there are rules that must be followed, A copy can be found here: Wiihacks Site Rules --- To search is power, and to choose to not search can Lead to Failure please read our Wiihacks Ultimate Searching Guide to learn that manu ways that you can search for your desired information. --- When/If your thread is closed it was for a good reason and please read ??_When My Thread is Closed_??

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Below are some basics that you will need on your journey!!

    Please start here our: Wiihacks Master Index, it contains many great links and if a great asset.
    ---
    There are two different routes that you can choose for modding your wii. You can either Hard-mod your wii with mod-chips or you can Soft-mod. We have a in-house trusted supplier for mod-chips Here, very trusted site, and great customer service. When and if you going to hard-mod your wii there is a great section here on the forum. Mod-Chip Section
    ---
    On the Flip-Side you can soft-mod you wii using only a SD Card... The guides that are here have been tried and tested and do work... DON'T FOLLOW FAIL-TUBE VIDS.... The first step that you need to do is find out what system menu version your wii is. After you find out that piece of information there are two guides that you can use.
    If you are on 3.1-4.1 system menu you can use the guide by dogeggs: [[Guide]]
    If you are on the 4.2 system menu the you can use the guide by Shadowsonic2: [[Guide]]
    ---
    Along the journey of modding your wii you might run into errors when trying to mod the software or install software on your wii. Members have created a list for this and can be accessed here: Wiihacks Error Index, most if not all of the errors are in there and how to fix them. If there is a certain guide that you are looking for or dont know if there is one yet well look no further: Wiihacks Guide Index (by username)
    ---
    Please abide by the rules and make everyone here feel at home with how you post and conduct yourself, We all are here to help. Please enjoy and WELCOME TO THE ULTIMATE WII HACKS COMMUNITY. Like any great things there are costs that are incurred, Please help us with those costs by donating to wiihacks: Wiihacks Donate () If/when you do donate (we appreciate it) drop by and let us know: Donations
    ---
    Other than the seems like endless info that is available on this forum check out the other neat aspects of wiihacks:
    - Blogs
    - News Section
    - Twitter
    - Facebook
    - IRC
    ---
    Hot Topics
    Monster Hunter Tri [GUIDE]
    Price of Persia: Forgotten Sands [GUIDE]
    Super Mario Galaxy 2[GUIDE]
    ---
    - -

  3. #3
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I soft modded my wii using the 4.2 guide but I was having a problem so I installed ios36 rev 10 but I have sorted the problem now, I just installed ios38 using ios 222

  4. #4
    Senior Member
    Legendary
    EMPRESS of ALL
    Retired Head Admin

    Do NOT PM for Site or Wii Issues
    Gen3SF's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    San Francisco
    Posts
    9,036
    Thanks
    434
    Thanked 4,658 Times in 2,237 Posts
    Blog Entries
    10
    Glad you have your problem all sorted out. You posted in an announcement forum; I have moved your post to the Newbie Discussions Forum. Please take a moment to read through the site rules and remember to post in the most correct forum or thread you can locate.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •