Results 1 to 4 of 4

Thread: power led wont go red/orange anymore

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post power led wont go red/orange anymore

    im sorry if this is a wrong post.. i dont know where else to put this..

    i followed dogeggs guide 3.1-4.1 mod and it worked without problems..then installed the internet channel (the optionals) worked fine as well.. then ran the ios61 and shop channel installer and worked too..

    then i noticed everytime i turn off my wii.. its power led wont go red/orange anymore.. just from bright yellow when its turned on and when i turn it off the yellow just go dim and the screen goes black though but the HDD connected to the wii is still flashing.. tried shutting down from HBC by pressing home then choose shutdown,still the same,it only goes Dim yellow..

    i dont really know it thats ok or theres something wrong with it,and i dont know if its bricked or what,and im sorry again if this is a wrong post..

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,193
    Thanks
    2,206
    Thanked 2,579 Times in 2,012 Posts
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by gpox View Post
    im sorry if this is a wrong post.. i dont know where else to put this..

    i followed dogeggs guide 3.1-4.1 mod and it worked without problems..then installed the internet channel (the optionals) worked fine as well.. then ran the ios61 and shop channel installer and worked too..

    then i noticed everytime i turn off my wii.. its power led wont go red/orange anymore.. just from bright yellow when its turned on and when i turn it off the yellow just go dim and the screen goes black though but the HDD connected to the wii is still flashing.. tried shutting down from HBC by pressing home then choose shutdown,still the same,it only goes Dim yellow..

    i dont really know it thats ok or theres something wrong with it,and i dont know if its bricked or what,and im sorry again if this is a wrong post..
    Yea this is the place where when you get a numerical error, you can look it up and/or ask for further info.
    Gonna have to move your post to the newbie section.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  3. 1 User Says Thank You oddgriffin For This Useful Post


  4. #3
    New Member Gazzoose's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    11
    Thanks
    4
    Thanked 2 Times in 1 Post
    Sounds like you've just turned WiiConnect24 on to me. Try holding the power button down untill the light turns red. If it doesn't turn red after a few seconds then there might be something wrong with your Wii, but it shouldn't be anything fatal, probably just a faulty LED.

  5. 2 Users Say Thank You to Gazzoose For This Useful Post


  6. #4
    New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14
    Thanks
    12
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    phew.. thank you so kmuch Gazzoose! i didnt know it would do that if my wiiconnect was turned on so i was kinda worried..much... hehehehe

    thanks for your help! now i know rofl..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •