Results 1 to 4 of 4

Thread: usb loader it goes straight to black screen

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    usb loader it goes straight to black screen

    hello mods and 1st off i want to thank each and everyone of u for youre contributions to this as this site is gosh dern amazing and i plan to donate in the future but back on task. mine quest is simple hopefully as i modded my 4.1 wii with docceggs tut and games work fine everything does exccept..... sometime when i select game in usb loader it goes straight to black screen and has error to eject disc and restart and when i restart it works fine....? it does this once a day and im just needing help. thx in advance......

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,191
    Thanks
    2,204
    Thanked 2,574 Times in 2,010 Posts
    Blog Entries
    2
    As your question is beyond what this guide is intended, I'm moving your post to the newbie section.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    8
    Thanks
    9
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Here is the fix for the usb loader if you load a game and get a black screen and have to hard shut it off.

    When you enter USB loader make sure 1: Go to settings.
    2: Game Load
    3: In game load go under (partition)
    4: MAKE SURE ITS (>>>>((WBFSI)))<<<< setting

  4. 1 User Says Thank You PLaYBoYzFiRe For This Useful Post


  5. #4
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    7
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    right on bro. iseen ur thread after i posted like a dumb word that is not necessary to convey my feelings but thx. hope this works . did ur work sometimes and black screen sometimes? mine starts working after i restart... its wierd but ill try and post my sucess or failure. thx again
    Last edited by oddgriffin; 06-08-2010 at 07:57 AM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •