Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: help please Can you come here and look at my wii.

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    help please Can you come here and look at my wii.

    i have purchase wii from shop its korean with 4.2U version and run backup CD but i have no clue what softmod is installed or its hardmod can anyone tell me how to know ?

    Also i cant run any of Mii channels or photo channels say this channel cant be used, and i have channel for running the backup game only its WII disc channel.

    anyone help please ? im still confused that i dont know what softmod installed on my wii system, also i have no channels only 1 channel that load something called disc channel wii and when click it it open black screen to run the backup cd and at the top of it its say Extraplus any clue ?
    Last edited by oddgriffin; 06-07-2010 at 12:06 PM.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i also have the same neogamma loader but its saying extraplus i need to know if i can go with any guide for installing homebrew etc.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    It's a little hard to get what you're problem is by this. I would guess it's a bad softmod if you have neogamma. Did you buy it this way? It also is a little confusing that you said it's Korean but it's running 4.2U. You could always go through the 4.2 guide in my signature to make sure you have things done the right way. If you are able to load burnt discs from the disc channel you either have cioscorps or a modchip.

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yes i buy it this way and im able to play any burned games i also burned today mario galaxy 2 on DVR-R working fine too, but im confused if im using cioscorps or a modchip please is there anyway i can know and if i can go with your guide to have a good softmod if it is not modchip ?

  5. #5
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,186
    Thanks
    2,203
    Thanked 2,571 Times in 2,009 Posts
    Blog Entries
    2
    Everything works, why do you need our softmod guide?
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  6. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,457
    Thanks
    1,840
    Thanked 4,315 Times in 3,622 Posts
    Blog Entries
    5
    Hmm... I know mauifrog has stated and has many threads in the bricked section to back this up, but if this was a region changed Korean unit and it had a hardmod in it --- if it's @ 4.2 you'd generally get the brick for error #003 (which is currently unsolvable). There were a couple suggestions on the issue on something to avoid this. Of course this isn't exactly on topic, but thought it worthy of mentioning nonetheless.

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    because i dont have usb loader no channels only channel for running my burning game also im using my wii without even knowing if its softmod or modchip

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5
    I think he's trying to figure out if he has a modchip or not.

    madar- if you do a sigcheck and post the results here it will give us an idea if you have cioscorp or not. If you don't and can load from the disc channel then you have a modchip. You could also open the wii up and look

  9. #9
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,457
    Thanks
    1,840
    Thanked 4,315 Times in 3,622 Posts
    Blog Entries
    5
    Quote Originally Posted by junkmail View Post
    I think he's trying to figure out if he has a modchip or not.

    madar- if you do a sigcheck and post the results here it will give us an idea if you have cioscorp or not. If you don't and can load from the disc channel then you have a modchip. You could also open the wii up and look
    If he doesn't have error #003 brick, he's either softmod/cIOSCorp or hardmod/cIOSCorp --- and it was installed prior to updating to 4.2 (one way to avoid the brick #003 if memory serves).

    Edit: here is what I'm talking about.
    Last edited by nightstah; 06-08-2010 at 04:48 PM.

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    15
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by junkmail View Post
    I think he's trying to figure out if he has a modchip or not.

    madar- if you do a sigcheck and post the results here it will give us an idea if you have cioscorp or not. If you don't and can load from the disc channel then you have a modchip. You could also open the wii up and look

    yes i can can load from disc channel called 2010 but not the primary one it say error disk somthing like this

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •