Results 1 to 3 of 3

Thread: Cutscene so DARN LAGGY!!!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Cutscene so DARN LAGGY!!!

    Hi, my question stated above, every game that has the movie scene seems lag ( the sound and movie were not synchronized at the same time)..can u guys tell me why and how to solve this? im using neogamma only, i do have usb loader but my HDD wont detect it and i prefer neogamma more...

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,176
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,559 Times in 2,005 Posts
    Blog Entries
    2
    Well if you can get that usb loading going on, that will solve it. The disks can only be read at 3x speed on backups that would normally be 6x for retail disks.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    ok thanks a lot, i try solving this by going through the usb loader guide..thanks again

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •