Results 1 to 4 of 4

Thread: WiiMC resets Wii to system menu

  1. #1
    New Member infinity160286's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Lebanon
    Posts
    81
    Thanks
    40
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    WiiMC resets Wii to system menu

    When i try to load wiimc channel...
    It display a message LOADING WIIMC for 2 seconds and goes back to system menu?
    Had anyone experienced that before ?

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    What Channel are you using.... THE OFFICIAL or my channel!!!1


  3. #3
    New Member infinity160286's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Lebanon
    Posts
    81
    Thanks
    40
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Dunno
    I downloaded it from wiimc.org
    the official right ? :O

    It had just worked now ...
    Though i did nothing ... Just thought of trying ..
    It worked ...
    Thanks EMUHACK for the blessings
    Last edited by oddgriffin; 06-04-2010 at 04:56 PM.

  4. #4
    New Member yyhung317's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    161
    Thanks
    18
    Thanked 15 Times in 12 Posts
    my one also have the same problem is that instead of going back to wii menu , mine is shown a black screen and got some coding and it sat reloadin in 8 second and after reload it go back into the homebrew channel..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •