Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27

Thread: Deleted cios 222 with any title deleter on accident

  1. #21
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    52
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Krank View Post
    Well you weren't very clear as to what got you in this situation in the first place so it is hard to say what your problem is. So... You used dop-mii to install IOS 36 with fakesign? Did the process complete without any errors? Did you delete IOS 249 and reinstall it??
    can i restore with trucha bug restorer to start fresh ?

  2. #22
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    Have a look at this post, it may help.

    http://www.wiihacks.com/homebrew-app...tml#post361897

  3. #23
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by JUNIOR2543 View Post
    can i restore with trucha bug restorer to start fresh ?
    You don't answer any of the questions I ask and it seems like you don't want my help. If you answered the questions there would be a better chance of troubleshooting and fixing your Wii. I guess you don't feel the same way.

    Good Luck!
    Damn I suck!!!!

  4. #24
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    I agree, the op has not provided an IOS report, like Cile asked in the second post. Maybe he's off playing with TBR.

    Another thing, I found that letting my Wii rest sometimes, things will work correctly after a good nights rest.

  5. #25
    New Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    52
    Thanks
    7
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    "Thank You" to all that helped me last night with my huge problem that i had. I finally got my wii to work again after following steps. What i did i used tbr to restore and installed cios 222 with 36 on something like that. All i know my wii is working fine..............again, thank you

  6. #26
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    5,552
    Thanks
    364
    Thanked 2,241 Times in 1,111 Posts
    Blog Entries
    8
    If you couldn't use IOS249 with wad manager to install IOS222, then there is something wrong with your IOS249. You may want to fix that. Use the same method you used to install IOS222. Run the cIOS38 rev17 installer, select IOS36 as the IOS to do the installing.

  7. #27
    New Member nissen22's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    norway
    Posts
    171
    Thanks
    3
    Thanked 16 Times in 14 Posts
    What cios24+ revision do you use? if 18 or higher then what base ios?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •