Results 1 to 5 of 5

Thread: Think I just bricked my Wii

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Think I just bricked my Wii

    OK think I just bricked after trying for days to get my softmod working. Now when I boot up all I get is a black screen and in the bottom right I see 4.2u
    I can still access boot me by holding the reset button and I tried to restore my nand but it says I cant. Figured I would add the database file just in case it is needed file:///Volumes/NO%20NAME/database.txt

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    <+touched> ok i think I just bricked my wii lol
    <+emuhack> thats not good
    <+touched> nope
    <+tristan> haaha
    <+tristan> you werent watching a youtube tutorial were you?
    <+touched> and when i tried and do a restore it says bootmii not found
    <+touched> no
    <+tristan> what about preloader?
    <+tristan> or prii?
    <+tristan> hold reset while powering on
    <+touched> hmm no idea, for when my wii boots it just stays at a black screen with 4.2u in the bottom right
    <+touched> yeah I can get into that holding the reset
    <+tristan> well try to hold reset while powering up
    <+tristan> ok now try to go to wad manager
    <+tristan> 4.2 has that dop-mii doesnt it
    <+touched> ok i got into wad manager
    <+tristan> well you might have to wait for emuhack as i dont know if you can just re-install 4.2 sysmenu
    <+tristan> i know on 3.2 you can
    <+emuhack> um.... i think you can... but let me check hold on
    <+touched> crap lol
    <+tristan> you got preloader you might be alright
    <+emuhack> i think you have to load ios70 patched first then the sysmenu .wad
    <+emuhack> but dont quote me on it
    <+emuhack> mauifrog will know on the forums....
    <+tristan> always ios first then sysmenu
    Mauifrog...... My Suggestion was load ios70 patched and then the 4.2 sys .wad and then he would be all good to remod.... Correct or not so much....

    THANKS

  3. #3
    Senior Member
    DA KINE WiiHacker
    mauifrog's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9,180
    Thanks
    307
    Thanked 9,572 Times in 2,972 Posts
    Blog Entries
    15
    Hold reset and boot the wii, priilaoder loads
    Click system menu hacks
    disable "Force Standard Recovery Mode"
    fixed
    Ipsa scientia potestas est.


    Warning: Piracy is NOT supported. Word your questions carefully.

  4. 5 Users Say Thank You to mauifrog For This Useful Post


  5. #4
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,473
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    you are a legend.... THANKS mauifrog

    hopefully the op will get it fixed


  6. #5
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thanks MaulFrog it worked like a charm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •