Results 1 to 2 of 2

Thread: Issue with Startpatch 4.1 using fw 4.1E

  1. #1
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Issue with Startpatch 4.1 using fw 4.1E

    Hello, new here and confused, I have Start-Patch 4.1 on my 4.1E Wii, when I load by pressing A, It says -

    "es_init ISFS Get FileStats ErrorError -101"

    When i try to patch the IOS249 with startpatch 4.1 - Using Cios38RV17 as well.

    I did have preloader as well (which I installed fine but when holding reset it just went into bootmii rather than preloader so I have not seen this working yet) which I uninstalled as I thought it was causing conflict (all I want is region free as I have ordered a Japanese game), my bootmii is installed as boot2 and I was trying to run from IOS249.

    Any ideas please? or is there a way to use Preloader rather than holding reset button when switching on as I have said it just goes straight to bootmii and the only thing I can do from the Homebrew channel is install it again.

    Thanks

  2. #2
    New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Mods can close now, my own stupid fault, I was installing everything fine just was pressing power instead of reset to get to preloader which I am happy with, don't need start patch now.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •