Results 1 to 5 of 5

Thread: lil help (with what? Ordering a Pizza?)

  1. #1
    New Member thesomber1's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Bolton Landing, New York, United States, 106684379361796, Bolton Landing, New York
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    lil help (with what? Ordering a Pizza?)

    used http://www.wiihacks.com/recommended-...y-4-2-wii.html to softmod my wii for some reason I can't get by step 5 i get <-1 error> any ideas all else went great i just need the 249 to continue

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,784
    Thanks
    787
    Thanked 1,791 Times in 1,262 Posts
    Blog Entries
    5

  3. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,834
    Thanks
    918
    Thanked 2,108 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    sounds like u don't have the required wad on your sd card or your not selecting network install

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,724
    Thanks
    1,893
    Thanked 4,390 Times in 3,684 Posts
    Blog Entries
    5
    Make sure you're using a regular SD card, 2gb or less --- no MicroSD/SDHC.

  5. #5
    New Member leetsoup's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Canada Eh!
    Posts
    58
    Thanks
    21
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    just throwin it out there.. maybe you missed unstubbing 249..
    4.2u D3-2 Chipset, soft'ed as per ShadowSonic2's Softmod For Any 4.2 Wii

    Wii Drive Chip Database Contributor

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •