Results 1 to 3 of 3

Thread: Need HELP:( Old Softmod no longer plays backups!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Need HELP:( Old Softmod no longer plays backups!

    I have hacked my Wii and my friends but my friend somehow screwed his up and no longer reads or plays backups but plays originals.
    Anyhow I read a few things and am unsure what to do since everything is on his channels Homebrew and all but just can't play backups.

    Anyhow I been reading a procedure that says to on the IOS Selection Screen, select 'Install An iOS w/ fakesign.
    But whe i'm in DoP-Mii I only see Install IOS36 (v3351) w/Fakesign.
    It does not say install an IOS w/Fakesign at all.
    Am I in the wrong procedure for restoring this Wii to play backups again?? IF so please help point me in the right direction for the proper procedure

    Thanks,

    !!!!!!!!!!

  2. #2
    New Member infinity160286's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Lebanon
    Posts
    81
    Thanks
    40
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    Does it play backups from neogamma ?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    No refuses to play any backups not even neogamma it wont read them at all wither it did after I modded it for him but he some how messed it up at some point and it no longer reads or plays backups at all.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •