Results 1 to 5 of 5

Thread: USB Loader gx probs...

  1. #1
    New Member bahawks2's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Canada
    Posts
    92
    Thanks
    11
    Thanked 22 Times in 17 Posts

    Unhappy USB Loader gx probs...

    Alright lets get started I have set up usb loader gx rev916 on my 4.0 wii with ciso38rev 17 hermies v4 installed aswell. Now it would appears as if everything has loaded correctly but when i go to select a game my wii either freezes or returns to HBC.

    Any Ideas???
    Lets try our hardest to search the fourms before posting questions

    If I Gave You a Hand, Be kind and hit the Thanks Button

    ---Wii 3.2u---Usb Loader Gx with 500GB WD hdd---

  2. #2
    New Member Razorsedge0316's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    97
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Get r815 or r847 and see if issues are fixed.

  3. #3
    New Member bahawks2's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Canada
    Posts
    92
    Thanks
    11
    Thanked 22 Times in 17 Posts
    Yeah I was kinda thinking it might be the version of the loader bacause when I tried it on a different wii no problems what so ever. I will have to try a different revision the next time I am at my friends house.
    Lets try our hardest to search the fourms before posting questions

    If I Gave You a Hand, Be kind and hit the Thanks Button

    ---Wii 3.2u---Usb Loader Gx with 500GB WD hdd---

  4. #4
    New Member bahawks2's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Canada
    Posts
    92
    Thanks
    11
    Thanked 22 Times in 17 Posts
    I tried both revision and it still seems to freeze up and return to hbc. I can scroll through a few games and then thats when it boots me back to hbc. I know the games iso's are good because they all seem to work fine when On my 3.2u wii at home.
    Lets try our hardest to search the fourms before posting questions

    If I Gave You a Hand, Be kind and hit the Thanks Button

    ---Wii 3.2u---Usb Loader Gx with 500GB WD hdd---

  5. #5
    New Member streetsurfer158's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    217
    Thanks
    25
    Thanked 50 Times in 35 Posts
    Blog Entries
    1
    Alot of people seem to have this issue with USB Loader, I had this issue so I switched to wiiflow and no issues. My original fix for it was installing cIOS rev17, but seeing as your already on that rev, that wont help you.

    Why dont you run syscheck via HBC and post the results up here... it will tell us if you're missing something.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •