Results 1 to 3 of 3

Thread: Softmodded wii unable to connect controllers, two weeks after modding it

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Softmodded wii unable to connect controllers, two weeks after modding it

    okay, about two weeks ago I softmodded my 4.2 wii using this tutorial and following everything in the instructions http://www.wiihacks.com/recommended-...y-4-2-wii.html

    I havent gotten any wii iso's to play, but I had loaded up the snes and n64 emulator. But aside from that, my younger brothers just used the wii for the wii sports resort game. Two days ago, the wiimotes wouldn't connect, I tried connecting them at the priiloader screen, that didnt work. I also read somewhere that you could reconnect the remotes by pressing and holding the sync button on the wii for 15 sec, and that didnt work.

    Can I please get some help on this?

  2. #2
    New Member wiiLike2Hacks's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    253
    Thanks
    26
    Thanked 55 Times in 33 Posts
    Blog Entries
    3
    Quote Originally Posted by Fnsoopah View Post
    I also read somewhere that you could reconnect the remotes by pressing and holding the sync button on the wii for 15 sec, and that didnt work.
    Did you also press the sync button located in the Wii remote's battery compartment?

    -Wii Menu 4.2U / DARKCORP v1.1 / BootMii as boot2 / Preloader v0.30-
    -USB HDD / Wiiflow 2.0 / Triiforce / VC Image-Pack / cIOS Wads-
    Support WiiHacks

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    yeah, of course
    The gamecube controller i plugged in worked perfectly fine by the way.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •