Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: homebrew channelw not loading my apps

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question homebrew channelw not loading my apps

    Well first of all my wii is hacked to have a ISO (for neogamma the IOS is 249( for the ISO) so when I go to the HBC it doesn't load anything (the sd card is in and it has all the apps)(also the sd card has been formatted to be FAT 32). it's neogamma R7 (the reason i want the HBC to work is to use a set of files a friend sent me (the files are textures for SSBB) and the channel doesn't work. I also updated the HBC (because it kept asking me to update it so i did). and thx for the help
    Last edited by soulcrusher24; 05-09-2010 at 02:31 PM.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,427
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    SD:\apps\(your app floders).

    It should work if you have it setup this way.

  3. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,835
    Thanks
    924
    Thanked 2,108 Times in 1,487 Posts
    Blog Entries
    13
    Make sure the file inside is named boot.dol as a lot of downloads are named as application.dol

  4. #4
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    yes

    i have everything set up normally but it's still not working and i don't know why

  5. #5
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,427
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    Press 1 on your wiimote while your in HBC then choose "Internal SD Slot" and see whats happens.

  6. #6
    New Member wiiLike2Hacks's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    253
    Thanks
    26
    Thanked 55 Times in 33 Posts
    Blog Entries
    3
    Have you tried using another sd card? Are you using a sdhc card? Have you tried reformatting the card?

    -Wii Menu 4.2U / DARKCORP v1.1 / BootMii as boot2 / Preloader v0.30-
    -USB HDD / Wiiflow 2.0 / Triiforce / VC Image-Pack / cIOS Wads-
    Support WiiHacks

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have an sd hc but it used to work but im trying something to c if it will work

  8. #8
    New Member Razorsedge0316's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    97
    Thanks
    4
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Make sure the lock switch on the sd is not on lock

  9. #9
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Ok

    ok how about if i use the entire pack (hack mii installer i think that would work i will install the homebrew channel again ). would that reset my CIOS to normal? because i don't want that

  10. #10
    New Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    well

    the thing did not work is there a hack to install homebrew that is compatible with ISO249 ( i think it's the one i have for the neo gamma R7

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •