Results 1 to 8 of 8

Thread: Tried al the 4.2 guides, but keeps going back to home screen.

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wink Tried al the 4.2 guides, but keeps going back to home screen.

    Ive soft modded 2 wii so far no problem. When i tried to do my own, i cant get it to work! Tried using all the 4.2 mods on this site. my wiiflow say s loading, then boots to wii home screen. ran syscheck and here is what i got...
    "DOP-Mii Report"
    "Region", North America (U)
    "Hollywood Version", 0x21
    "Wii Unique DeviceID", 128963452

    IOS Version, FakeSign, ES_Identify, NAND, Flash
    "250 (v65535)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "249 (v14)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "236 (v1)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "223 (v4)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "222 (v4)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "202 (v4)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "70 (v6687)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "61 (v5405)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "60 (v6174)",Enabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "57 (v5661)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "56 (v5405)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "55 (v5406)",Enabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "53 (v5406)",Enabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "38 (v3610)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "37 (v3869)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "36 (v3351)",Enabled,Enabled,Enabled,Disabled
    "35 (v3349)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "34 (v3348)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "33 (v3091)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "31 (v3349)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "28 (v1550)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "22 (v1037)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "21 (v782)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "17 (v775)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "15 (v523)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "14 (v520)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "13 (v273)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "12 (v269)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    "9 (v778)",Disabled,Disabled,Disabled,Disabled
    Thanks for any and all help! ...

  2. #2
    New Member renke_uk's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    North Yorkshire - UK
    Posts
    491
    Thanks
    4
    Thanked 108 Times in 95 Posts
    Hi there,
    Update you 249 to ver17

    249r17 Installer<--- Run from HBC
    IOS38-64-v3867.rar<--- Unzip and place on Root of SD

    Then wad install when asked
    Regards
    Last edited by renke_uk; 04-29-2010 at 10:59 PM.
    SoftMod Essentials:- CFG USB Loader FAT32 --- Wii Game Manager

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    115
    Thanks
    28
    Thanked 15 Times in 15 Posts
    Are you using a compatible USB device?

    When a USB HDD is not compatible sometimes it just returns to the system menu.

  4. #4
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Rev 14 is not causing your problem. You can update to Rev 17 if you wish though. IOS38 is only used for games as far as I know.

    You said you followed multiple guides? Is this after following one guide and being unsuccessful?

    Are you sure your USB device is setup correctly? (as mentioned above) Have you tried a different Loader such as, Configurable USB Loader or Usb Loader GX?
    Damn I suck!!!!

  5. #5
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    my hdd doesnt pick , i have to use wii flow 222 and wait until you get to the please insert usb device screen give that a go.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I used other friends hdd, the same one i own. wd 1gig usb. Triend first 4.2 tut , no luck. Then went on to the next to try to get this thing working.

  7. #7
    Retired WiiHacks Staff Krafter's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4,427
    Thanks
    460
    Thanked 1,093 Times in 857 Posts
    Blog Entries
    5
    I have this same problem with wiifLow when I try to run it with a forwarder channel (to lazy to find a solution since I don't use it). Is this what you are doing? If so, try to run it directly from the HBC channel.

  8. #8
    Senior Member
    Retired WiiHacks Staff
    narse1979's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Southern Fairy Land
    Posts
    7,489
    Thanks
    826
    Thanked 1,775 Times in 1,371 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by narse1979 View Post
    my hdd doesnt pick , i have to use wii flow 222 and wait until you get to the please insert usb device screen give that a go.
    Sorry was suppose to say then turn on your usb device hdd

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •