Results 1 to 3 of 3

Thread: Wii remote won't connect when using hacking apps!!!

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Wii remote won't connect when using hacking apps!!!

    A few months ago, my sister accidentally updated my wii to 4.2 THROUGH NINTENDO while I was at school. (<-the wii was a softmodded 4.0 before)

    Luckily, my wii wasn't bricked and I stopped using my wii for months except my family used it. Now Im going back to playing/hacking with my wii and when I load apps from the HBC, my wii remote won't connect after. The same thing happens with WAD Manager (channel version v1.4) but when I started wiiflow or backup launchers (channel versions) I get a black screen. There was nothing I can do except restart it.

    Do you think I should make my wii into a virgin wii then hack it again or is there a fix to this problem? I haven't tried my disc backups yet since I can't get backup launchers to work. Retail discs and retail channels works fine.

  2. #2
    Retired WiiHacks Staff Tealc's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Sunny Wales, UK
    Posts
    7,152
    Thanks
    502
    Thanked 4,104 Times in 2,453 Posts
    Blog Entries
    1
    There's no need. 4.2 stubbed your cIOS install that's all. Follow one of the 4.2 guides which you would have linked if you bother to make a thread in Introductions, specifically the part regarding cIOS installation/stub removal.
    Not really doing much Wii stuff these days.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i have 4.2 update and also did IOS 53 update and it worked but today i bought an original wii resort and it freezed me my controler.what can i do ????

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •