Results 1 to 7 of 7

Thread: Need help with Cloader.....

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    225
    Thanks
    5
    Thanked 39 Times in 36 Posts

    Need help with Cloader.....

    Ok so I'm following this guide http://www.wiihacks.com/submit-artic...dstructor.html to make forwarders for my games on WBFS drive. All the wads with the exception of some (different issue for a different thread) have been created. I have succesfully installed them with WAD Manager. However everytime I try to launch one, I get a black screen with Initializing WBFS drive and a countdown from 30 which eventually errors out with ret = -6. Any ideas?

    I have IOS 222, 202, 223 225 and 249 installed correctly. The drive itself works fine with Configurable USB Loader as do all the games with the WBFS drive.

    Thanks.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,816
    Thanks
    881
    Thanked 2,082 Times in 1,478 Posts
    Blog Entries
    13
    Is your hd in the outer usb port of the wii?

  3. #3
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    I have to different versions of files on the guide.... did you use both versions.... and what ver cIOS do you have....


  4. 1 User Says Thank You emuhack For This Useful Post


  5. #4
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    225
    Thanks
    5
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    cIOS rev 19 and I only used the first one from the guide. I guess I will try the second one also. Hard drive is plugged into the same port as always has been. Looking from front of the wii I guess it's the left one. I will try the right one. USB Loader works just fine with it though Let me know if I have to downgrade my cIOS version to 17 if you think this may have something to do with it.

  6. #5
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Senior Moderator
    Pob3008's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Liverpool
    Posts
    6,816
    Thanks
    881
    Thanked 2,082 Times in 1,478 Posts
    Blog Entries
    13
    Go back to rev 17 and what program r u using to make the channels?

  7. #6
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    225
    Thanks
    5
    Thanked 39 Times in 36 Posts
    Using the secondary files from the guide did it. I read it wrong "Basically DL if the Above Doesn't Work" I assumed that meant if the program crashed or if mediafire was down or something. All is now well.

    Now if I can only figure out what to do about the games that say "missing opening.bnr".

  8. #7
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    No the programming in the cloader inside loadstructor was changed to support the new cIOS

    I will fix to Clearify


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •