Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 35

Thread: Accidently deleted ISO 249?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    17
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Accidently deleted ISO 249?

    Noob Question Here. While trying to mod the settings on my Softmodded wii to play Super Smash Brothers Brawl I accidently deleted the ISO 249. Right now my Wii is running all games perfectly off of USB Loader using CIOS 222. However, when I load my hard drive, USB loader occasionally opens by saying CIOS 36 not found. Is there any way to fix the ISO 36 problem? SHould I be worried that I have no ISO 249, or Rev 14 on my wii? Thanks in advance

  2. #2
    Member
    Retired Wiihacks Staff
    Baboo77's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Canada..eh
    Posts
    892
    Thanks
    144
    Thanked 555 Times in 235 Posts
    Blog Entries
    4
    Just install 249 again. I would upgrade to cios38 rev17 though.
    If you found this helpful please click the Thanks button.




    System Menu 4.2U | Wiiflow 1.1 r28mod
    Bootmii/Boot2 | Priiloader 0.4
    cIOSx rev19, base ios57 | Hermes v5 (202 ios60/222 ios38/223 ios37/224 ios57)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    17
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I have looked everywhere on homebrew but have not been able to find where to redownload it

  4. #4
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Have you tried this? cios38rev17
    Damn I suck!!!!

  5. 1 User Says Thank You Krank For This Useful Post


  6. #5
    Member
    Retired Wiihacks Staff
    Baboo77's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Canada..eh
    Posts
    892
    Thanks
    144
    Thanked 555 Times in 235 Posts
    Blog Entries
    4
    use ios36 to run the installer
    If you found this helpful please click the Thanks button.




    System Menu 4.2U | Wiiflow 1.1 r28mod
    Bootmii/Boot2 | Priiloader 0.4
    cIOSx rev19, base ios57 | Hermes v5 (202 ios60/222 ios38/223 ios37/224 ios57)

  7. 2 Users Say Thank You to Baboo77 For This Useful Post


  8. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    17
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the link, I have tried using the rev 17. I try to follow some youtube videos, but every video shows that rev installer showing up on the homebrew channel, mine wont even do that

  9. #7
    Member
    Retired Wiihacks Staff
    Baboo77's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Canada..eh
    Posts
    892
    Thanks
    144
    Thanked 555 Times in 235 Posts
    Blog Entries
    4
    you have to rename the dol to boot.dol. SD:/apps/cios38rev17/boot.dol
    If you found this helpful please click the Thanks button.




    System Menu 4.2U | Wiiflow 1.1 r28mod
    Bootmii/Boot2 | Priiloader 0.4
    cIOSx rev19, base ios57 | Hermes v5 (202 ios60/222 ios38/223 ios37/224 ios57)

  10. 2 Users Say Thank You to Baboo77 For This Useful Post


  11. #8
    Junior Member thatfloorguy's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Ohio
    Posts
    1,119
    Thanks
    313
    Thanked 198 Times in 167 Posts
    Blog Entries
    3
    ^^^Stay away from the Failtube Brickmii installations. After downloading the link Krank provided, place it in the apps folder on your SD. It will appear in HB after that.
    4.2U / Priiloader / CiosX d2x v6/1TB WD fat32/Wiiflow r415
    ---------------------------------------------------
    Softmod any 4.2 Wii

    Playing Games from USB

    NSMB level editor (Reggie)

    WiiFlow

    Problematic Games?

    Custom Game Channels


  12. #9
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    17
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Ok so I was able to get rev 17 and I installed it using ISo 36, but when I load USB loader I still get the same errors, Cannot find ISO 36, No ISo 249, then the system waits for a "slow USB drive"

  13. #10
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    17
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    I just tried to install the IOS again and I realized that it said ERROR! (ret= -2011) so that installation is never completed, I'm completely stumped as to what to do

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •