Results 1 to 3 of 3

Thread: trouble burning NSMB....

  1. #1
    New Member nintendofiliac's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Cabin in the middle of the woods
    Posts
    77
    Thanks
    19
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    trouble burning NSMB....

    ive been trying to burn it for about 3 days with no success.... i tried using image burn and nero did not work ...then patched it(dright iso patch) tried again and still its a nogo...the game loads from my HD

    i used neogama i get a green screen and it reloads......havent had any probs with my other games

    their burnd on Memorex DVD-R(could not find Verbatim at my local office depot or walmart)
    Im running a (LU39) 4.1U(originally 3.4U) WII soft modded(banner bomb)
    with a WD MY BOOK essential 1TB hdd(over kill maybe)

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    Did you look at the guide for NSMB....

    It works, its something on your end....


  3. 1 User Says Thank You emuhack For This Useful Post


  4. #3
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    green screen = region fail.

    NSMB not working = guide reading fail.

    This Thread = Fail.

  5. 1 User Says Thank You davepm For This Useful Post


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •