Results 1 to 6 of 6

Thread: Serial LU7223xxxxx DriveKey compatible?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Serial LU7223xxxxx DriveKey compatible?

    Hey, I recently bought a Wii and was thinking about getting a DriveKey for it. I checked Wii Drive Chip Database for my serial number and there were no results for LU722. Anyone know if its compatible? Thanks.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi i have the same wii with a drive key but i am sure it will not work couse off the new chip from the dvd drive
    so what i did was i went to a mod side where there sell drives with key install already you can say what key you like to have cost 119$ complete
    is a good deal also idk if i am allowed to link the page here so if you need it pm me i will send it to you per email

  3. #3
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Or you can softmod and its free. Also check out the WODE.
    Damn I suck!!!!

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,503
    Thanks
    1,859
    Thanked 4,333 Times in 3,634 Posts
    Blog Entries
    5
    True enuff krank but if he was correct and has D3-2 drive, he'd have to shell out dough for a non-D3-2 drive or USB HD (so in that case, not so much as "free")

  5. #5
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    True enuff krank but if he was correct and has D3-2 drive, he'd have to shell out dough for a non-D3-2 drive or USB HD (so in that case, not so much as "free")
    Your right, for some reason I didn't think about having to buy the HD. When I first did the softmod I had a few hard drives that I wasn't using so I didn't have to buy one.

    They are pretty cheep now compared to what they used to be.
    Last edited by Krank; 03-06-2010 at 10:28 PM.
    Damn I suck!!!!

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey, thanks for the replies, but I decided to softmod it instead, which I did last night. Much simpler than I thought it'd be. I'm glad I didn't shell out 60 bucks for the chip. And I can't decide whether to buy a 3.5 drive (I already have an enclosure) or a 2.5 external to use, since the 3.5's need power adapters. Also the price between a 3.5 and an external 2.5 of the same GB size, the 2.5 is way more expensive. Anyone here use 3.5's?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •