Results 1 to 6 of 6

Thread: Serial LU7223xxxxx DriveKey compatible?

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Serial LU7223xxxxx DriveKey compatible?

    Hey, I recently bought a Wii and was thinking about getting a DriveKey for it. I checked Wii Drive Chip Database for my serial number and there were no results for LU722. Anyone know if its compatible? Thanks.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    hi i have the same wii with a drive key but i am sure it will not work couse off the new chip from the dvd drive
    so what i did was i went to a mod side where there sell drives with key install already you can say what key you like to have cost 119$ complete
    is a good deal also idk if i am allowed to link the page here so if you need it pm me i will send it to you per email

  3. #3
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Or you can softmod and its free. Also check out the WODE.
    Damn I suck!!!!

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,744
    Thanks
    1,899
    Thanked 4,397 Times in 3,688 Posts
    Blog Entries
    5
    True enuff krank but if he was correct and has D3-2 drive, he'd have to shell out dough for a non-D3-2 drive or USB HD (so in that case, not so much as "free")

  5. #5
    Senior Member Krank's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8,895
    Thanks
    953
    Thanked 4,321 Times in 2,128 Posts
    Blog Entries
    7
    Quote Originally Posted by nightstah View Post
    True enuff krank but if he was correct and has D3-2 drive, he'd have to shell out dough for a non-D3-2 drive or USB HD (so in that case, not so much as "free")
    Your right, for some reason I didn't think about having to buy the HD. When I first did the softmod I had a few hard drives that I wasn't using so I didn't have to buy one.

    They are pretty cheep now compared to what they used to be.
    Last edited by Krank; 03-06-2010 at 11:28 PM.
    Damn I suck!!!!

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    2
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hey, thanks for the replies, but I decided to softmod it instead, which I did last night. Much simpler than I thought it'd be. I'm glad I didn't shell out 60 bucks for the chip. And I can't decide whether to buy a 3.5 drive (I already have an enclosure) or a 2.5 external to use, since the 3.5's need power adapters. Also the price between a 3.5 and an external 2.5 of the same GB size, the 2.5 is way more expensive. Anyone here use 3.5's?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •