Results 1 to 7 of 7

Thread: Dvd drive

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    29
    Thanks
    10
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Dvd drive

    i cant seem to get my original wii games to boot after softmod. they worked fine before i have a
    4.1 U LU64
    i know that i cant boot my backups with out cioscorp. but my originals should boot fine right? the thing is i bricked my wii a couple week back and had my nand flashed and the person that fixed it went ahead and softmoded it for me again am i miising some file or over looking something ,.the 2 games i have tryed so far is links crossbow and wii sports witch come with the wii.this is what is installed on wii so far .
    cIOS38 rev 15
    preloader 0.29
    latest ios 53
    cios_mload_source_install_3.2
    Hermes' Ios222/223
    im not sure if he installed TBR at all dont know if that matters...... thanks for any help

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,186
    Thanks
    2,203
    Thanked 2,573 Times in 2,009 Posts
    Blog Entries
    2
    First of all get rid of that cios rev15, rev14 or 17 is fine. Make sure to check the hacks in preloader and disable the region free settings.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    29
    Thanks
    10
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    how do i get rid of cios rev15 can i just install 17 over it slso the region free settings are all disabled
    recovery mode is enabled
    auto press A at health screen is enabled
    block disc updates is enabled
    move disc channel is enabled

    the rest are disabled
    ok i got the cios rev 17 installed still no go on the original loading
    Last edited by drgnhilord; 01-26-2010 at 02:09 PM.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    29
    Thanks
    10
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Do I need to install TBR for them to work? What about the block updates in prloader. would that stop them from working?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    29
    Thanks
    10
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    i guess no one is gonna help me out.. will see if i can get help else where thanks

  6. #6
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,186
    Thanks
    2,203
    Thanked 2,573 Times in 2,009 Posts
    Blog Entries
    2
    Told you what i know friend, the rest is using all the resources you can to obtain the information you need. If I were you and seriously trying to find out, I would have posted the question in every forum I could find by now.
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  7. 1 User Says Thank You oddgriffin For This Useful Post


  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    29
    Thanks
    10
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    That's what I did last night the guys over at gbatemp helped me out. Turns out my dvd ribbon cable got messed up when I hed my nand flashed thanks for ur help

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •