Results 1 to 3 of 3

Thread: trouble with reading disk

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    trouble with reading disk

    i have just completed soft modding by wii, so i thought for a test run i copied a iso on to the recomended verbatim dvd and i used imgburn to do so, the game apperas on my wii homepage but when i click on it to play it comes up with an error message. im not sure if it could be the game or if there are any settings that i need to change? any ideas?

    thanks

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    I live on Earth like all humans do. Or do they?
    Posts
    75
    Thanks
    0
    Thanked 12 Times in 12 Posts
    Quote Originally Posted by will4009 View Post
    i have just completed soft modding by wii, so i thought for a test run i copied a iso on to the recomended verbatim dvd and i used imgburn to do so, the game apperas on my wii homepage but when i click on it to play it comes up with an error message. im not sure if it could be the game or if there are any settings that i need to change? any ideas?

    thanks
    Try using actual back-up loaders like NeoGamma.

  3. 1 User Says Thank You mp3c For This Useful Post


  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    10
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    oh yeah....

    mne- massive noob error. haha

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •