Results 1 to 9 of 9

Thread: think im bricked any advice??

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    think im bricked any advice??

    keep getting error autobooting systemmenu
    Could not get boot stat
    dose any one have any sugetions on this would like to know if i can fix

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    cornwall
    Posts
    391
    Thanks
    80
    Thanked 64 Times in 48 Posts
    Quote Originally Posted by nick2304 View Post
    keep getting error autobooting systemmenu
    Could not get boot stat
    dose any one have any sugetions on this would like to know if i can fix

    when you turn on the wii press and hold in the reset button it will then bring you to priiloader if you installed it then you can use your nand to restore your wii
    if i helped you out just click the thanks button

  3. #3
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by john28200 View Post
    when you turn on the wii press and hold in the reset button it will then bring you to priiloader if you installed it then you can use your nand to restore your wii
    preloader will not restore a NAND, you use bootmii as boot2 for that.

    Load preloader and see if you can boot your system menu from there.

    What was the last thing you did before you had problems?

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    new to this ot priloader up but did not do nands it said optional
    is there any way i can format or start again barinig in mind i can not get to system menu

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    when i try to launch system menu off priloader it says error autobooting system menu could not get boot stats . I was installing priiloader then when i got it up to turn sound off main menu i could no enter menu at all

  6. #6
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by nick2304 View Post
    when i try to launch system menu off priloader it says error autobooting system menu could not get boot stats . I was installing priiloader then when i got it up to turn sound off main menu i could no enter menu at all
    What system menu version are you currently using?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    i am using v450 ISO v60 priiloader v0.3

  8. #8
    Senior Member
    Retired Staff
    davepm's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Lincoln, Lincolnshire, United Kingdom
    Posts
    4,561
    Thanks
    124
    Thanked 2,059 Times in 831 Posts
    Blog Entries
    1

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    thank you very much we had the iso but we cud not find system menu thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •