Results 1 to 3 of 3

Thread: I really need help!!!!

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    21
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Exclamation I really need help!!!!

    I installed priiloader v3 and I put autoboot to System Menu but I keeps going back to Priiloader screen everytime I turn it on. Can anyone help or if anyone had the same problem tell me what they did to make it go to the menu?
    V4.2.

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    i had the same problem.... just make sure that you hit save settings before you exit the menu where you set the boot options.... if you hit it 1-2times it will not hurt... i have to reset the wii 2 times and set the option each time before it took...


  3. #3
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    21
    Thanks
    6
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Everytime I go back it still says Autoboot to System menu. I have "Use system Menu IOS" to "ON" should I switch it to "OFF" and and change it to IOS249 or IOS70 because I have 4.2?
    Last edited by flagernumber1; 01-23-2010 at 07:18 AM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •