Results 1 to 8 of 8

Thread: USB Loader GX help

  1. #1
    New Member becksterorange's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Arkansas
    Posts
    411
    Thanks
    28
    Thanked 55 Times in 49 Posts

    USB Loader GX help

    I have USB Loader gx loaded as a channel. But it seems that you have to have an sd card in the slot to save any settings. If I reload USB loader without the sd, it boots, but all settings are lost. No cover art, no themes, nothing. I set all the default directories to the usb. No joy. I also loaded an older wad and set all the default directories to usb then did an update, thinking it would reset itself. It didn't work. I'm about to beat my head against the wall. Does anybody have any idea how to save settings in usb Loader without having the sd card in.

  2. #2
    New Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    35
    Thanks
    5
    Thanked 5 Times in 4 Posts
    I am new but can it be that your ehd is not partitioned with a FAT 32 section and a wbfs section. The USB loader, I can imagine saves the data on FAT 32 like your SD card? And if it doesnīt have that partition then it canīt save anything. Just maybe?

  3. #3
    New Member becksterorange's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Arkansas
    Posts
    411
    Thanks
    28
    Thanked 55 Times in 49 Posts
    No. It's not that because my hd is formatted with 100gb FAT32 and 400gb WBFS. The FAT32 partition works great with everything else. I even have my box art and themes on there. I have no idea what is going on.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    8
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I couldn't get USBLoader gx to work either without SD.
    I then changed to Wiiflow and that works perfect

  5. #5
    New Member becksterorange's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Arkansas
    Posts
    411
    Thanks
    28
    Thanked 55 Times in 49 Posts
    Cool. I'll try that. I really need to have an idiot proof wii, so that nobody in the house can screw anything up.

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    12
    Thanks
    2
    Thanked 7 Times in 1 Post

    working for me now

    this is how i got it to work without installing anything different.

    http://www.wiihacks.com/wiihacks-new...t-sd-card.html

  7. #7
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    91
    Thanks
    45
    Thanked 19 Times in 17 Posts
    It sounds like you have the destination folders wrong? Follow dhs28's guide, he does a great job laying out how you can create each file to be thorough. Also, did you remember to manually transfer the contents of your cover art and themes files to the new directories?

  8. #8
    New Member becksterorange's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Arkansas
    Posts
    411
    Thanks
    28
    Thanked 55 Times in 49 Posts
    I'm gonna try it in the morning. I've been battling with getting triifirce to work all day, with no success. I am burnt out on hacking my wii for the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •