Results 1 to 3 of 3

Thread: Internet Channel - Opera Browser

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Internet Channel - Opera Browser

    I've followed the excellent guide for softmodding a 4.2u device.

    Works great. Have HBC, BootMii and USB Launcher working.

    What I cannot seem to get working is the Internet Channel.

    I know that it is free to download the software from Nintendo, but I started my modding *before* I knew that. I've been warned against allowing a system update and that is what is required to get the download so I tried other methods.

    I downloaded the OperaBoot from Homebew but that just launches the channel which hasn't been installed yet.

    I downloaded two WADS of approximately 35MB apiece (internet-ntsc.wad). Both of these fail on -1035 errors very quickly when run from Wad Manager 1.4.

    Everything I've read says this should be a bunch easier than I seem to be making it.

    QUESTION(S):

    My knowledge of the basic theory of IOS loading lead me to question if I had loaded all the necessary IOS. Do I need to install another IOS? Can I use a utility like SignCheck to verify broken installs?

    Should I be using a different WAD/Channel loader?

    Can I let the Wii System update occur? Or do I just risk bricking my system?

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,698
    Thanks
    1,887
    Thanked 4,385 Times in 3,679 Posts
    Blog Entries
    5
    1035 = no trucha bug found.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks for the reply. I finally got the Opera browser installed.

    The -1035 error was explained on this page:
    http://www.wiihacks.com/recommended-...tion-here.html

    It mentions running several steps from this softmod tutorial:
    http://www.wiihacks.com/recommended-...y-4-2-wii.html

    Worked only after I uninstalled the Opera WAD(s) I had previously attempted to install.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •