Results 1 to 2 of 2

Thread: 4.2 softmod problems

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    4.2 softmod problems

    I'm having problems with the ios files loading to the sd card when following the 4.2 softmod guide.
    I previously uploaded to the 4.2 update before modding the wii is this going to be a problem? is there something else I should try? I'm seeing in the threads not to update the system. Am I out of luck?
    I've tryed the softmod provided by messie and shadowsonic2 and I'm still coming up empty handed.
    Also when I try to go through tucha bug restorer there is no ios files to change, it keeps coming up with an error, is this because I updated the wii to 4.2.

    PLEASE HELP
    THANKS

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Dr. House @ Wiihacks
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,744
    Thanks
    1,899
    Thanked 4,398 Times in 3,688 Posts
    Blog Entries
    5
    There are two different Tutorials for 4.2 (but you are correct, remaining @ 4.1 would've been "easier" in terms of difficulty level) - look here and here. If you use the search feature in the given thread, I'm sure your issue has been addressed many times (if you were on the 3.1 thru 4.1 mod, I'd be saying "Redo Step 3" but it's a different step in those mods).

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •