Results 1 to 3 of 3

Thread: some new games wont play on my softmod wii any help

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile some new games wont play on my softmod wii any help

    all of my over games work perfect on neogamma backup launcher i have system 4.2 which i just updated and modded but now iv burnt the new super mario and wii sports resort but they wont load up they go 2 a green screen then it seems my wii restarts to the main channel menu any body have any ideas that i could try out i just want 2 play this new mario if any 1 has any links to any backup launchers that work with new game would be nice or some soft ware would sort it out please help

  2. #2
    WiiHacks Staff
    Only Site Donators Can PM Staff
    Forum Administrator
    IRC AOP
    Wall-Eyed Mucksucker
    emuhack's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Windy City
    Posts
    7,471
    Thanks
    892
    Thanked 2,132 Times in 1,347 Posts
    Blog Entries
    13
    search the forum for the guides on how to get these to work...

    these is steps to get them to work with both of those games...

    remember "searching is powerful"


  3. #3
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,463
    Thanks
    1,840
    Thanked 4,317 Times in 3,623 Posts
    Blog Entries
    5
    Let's see here... guides, guides... hmm... where can they be? Next will be "How do I search?"

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •