Results 1 to 6 of 6

Thread: GeckoOS 'No DVD' Error

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    GeckoOS 'No DVD' Error

    Hi I have a PAL region Wii with 4.2 and I managed to get the Homebrew Channel working and I have GeckoOS 1.9.3 on there as well and I put my SSBB NTSC game (official not pirated) and I am given this error:

    Launching Game
    Lang: Default
    No DVD Error

    Please I need some help on what to do It's driving me crazy! :c

  2. #2
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,191
    Thanks
    2,204
    Thanked 2,574 Times in 2,010 Posts
    Blog Entries
    2
    Did you try forcing pal in the region settings?
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by oddgriffin View Post
    Did you try forcing pal in the region settings?
    Yes and still 'No DVD Error'

  4. #4
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,191
    Thanks
    2,204
    Thanked 2,574 Times in 2,010 Posts
    Blog Entries
    2
    yea that should work I would think unless the disk is too dirty or scatched. How new is the wii?
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    About a year or 2 old by region settings did you mean config settings or was I in the wrong thing it said Force PAL50: No/Yes and Force PAL60:No/Yes and I tried both but the same error still.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,861
    Thanks
    1,044
    Thanked 743 Times in 567 Posts
    i had a similar problem with codmwr, but mine was a backup. i kept getting "no dvd error" and i tried every thing. then i used neo gamma forced the reigon to ntsc (i have a japanese wii) and turned vidtv patch on and it works fine like that

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •