Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Thread: Black Screen with Neogamma

  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    ukay
    Posts
    61
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    use pimp my wii to check if any of the ios's are out of date also are you using custom ios38 rev 15 or 16 by any chance as after i installed the rev 16 as 15 wasnt official waninikoko ...my neogamma doesnt work either just black screen after game load ... i reverted back to ios38 rev 14 network install everything is now tickety boo and working fine ..i myself use wiiflow for launching games but i needed neogamma for sam and max and peepa the pig

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    ukay
    Posts
    61
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by Hrdstyl3r View Post
    Hello,

    I have quite a problem.
    I tried softmodding a Wii from my friend (4.1E) and I did the following;

    -First I used an old softmod tutorial, where I downgraded ios35, then installed a special ios35 which I had to load Wad Manager with, and then I had to install a custom ios wad.
    Because my Wii freezed and my WiiMote turned off when I selecter ios35 I stopped following that tutorial and I used Doggeggs New 3.1-4.1 Softmod for ANY Wii tutorial on this board.
    Everything went fine, without any errors and I double checked everything so I wouldn't forget anything.

    But now I have a problem..
    When I start Neogamma R8 my WiiMote turns off and I only get a black screen.
    I tried installing Neogamma 7 that works fine on my own Wii, but it does the same.

    So it doesn't even load neogamma at all, not just only the disk..

    Can anyone help me further on this?
    use pimp my wii to check if any of the ios's are out of date also are you using custom ios38 rev 15 or 16 by any chance as after i installed the rev 16 as 15 wasnt official waninikoko ...my neogamma doesnt work either just black screen after game load ... i reverted back to ios38 rev 14 network install everything is now tickety boo and working fine ..i myself use wiiflow for launching games but i needed neogamma for sam and max and peepa the pig

  3. #13
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Forum Administrator
    Only Site Donators Can PM Staff
    nightstah's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Repatriated to WH
    Posts
    18,311
    Thanks
    1,803
    Thanked 4,246 Times in 3,571 Posts
    Blog Entries
    5
    Um, you cannot seriously expect to mix and match Tutorials/mods would end in a positive note. This is why we say don't mix and match as we've no idea what you've done. Go over to the virginize your Wii thread and follow it, then do Dogegg's 3.1 thru 4.1 Tutorial/mod.

  4. #14
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Okay, I might have just found the problem - not the solution though.
    I downloaded Pimp my Wii, and ran the test..
    When it came to IOS35, my Wii freezed and the controller shut down..
    So I think there is something wrong with IOS35..
    Is there a way to install a good version again?

  5. #15
    Senior Member
    WiiHacks Staff
    Senior Moderator
    Only site donators may send a PM to WiiHacks Staff
    oddgriffin's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    New Franklin, Ohio. USA
    Posts
    10,176
    Thanks
    2,195
    Thanked 2,559 Times in 2,005 Posts
    Blog Entries
    2
    Yes go to the guide i said to go to.

    http://www.wiihacks.com/recommended-...0-4-1-wii.html
    Sent from my van, down by the river.




    Never quantify your life by comparison. It is always going to be apples to oranges. If you feel the need to always look down on others, you currently do not own enough mirrors------ Tommie Griffin.

  6. #16
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    ok, i virginized my wii and did that tutorial..
    but i get the same error...

  7. #17
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    I still think IOS35 is too old or corrupt or something..
    Can't I download a new version and install it with wad manager?
    Or is it very risky to do that? (Brick?)

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    ukay
    Posts
    61
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    just use the pimp my wii again and this time have it fix all the tests it should install all new patched ioses and indeed fix your ios35....make sure youve patched ios60 though first as this takes you to 4.1 e then install preloader again...

  9. #19
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Quote Originally Posted by Hrdstyl3r View Post
    Im trying to load from Disc..
    But that shouldn't matter, because I don't even get a config screen.
    My Wii just turns to black, freezes and the controller shuts down..
    Im having the same. I also used dogegss tut and i didnt see any errors at all all worked just fine.

  10. #20
    New Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    29
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You should use pimpmywii..
    Because I messed up ios35with an old tutorial it didn't work for me..
    Now that I've fixed IOS35 everything works fine

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •